HOPTIMISTERNE

DE KLASSISKE

Det hele begyndte med en fugl, så en pige, en dreng og en frø. I 1968 startede den danske møbelsnedker Hans Gustav Ehrenreich (1917-1984) produktionen af Hoptimister.Ehrenreich formgav først de kendte Birdies, men allerede i 1969 kom pigen Bimble, drengen Bumble og frøen Kvak til verden.Siden er flere figurer kommet til familien, og i dag repræsenterer Bimble, Bumble, Birdie og Kvak klassikerne, der startede det hele. Dengang var farverne rød, gul, orange og grøn, men i dag findes det glædesvækkende design i et væld af farver. Bimble kan du kende på hendes smilende øjne, mens Bumbles øjne er opmærksomme og nysgerrige.

Nogle versioner af hoptimisten fremstilles på BV Løgstør

Julekugler i nye farver til den søde juletid

Rensdyr julekuglerne lanceres denne jul i grøn og kobber. Det grønne rensdyr skaber en naturlig kontrast til pynten på juletræets grene, mens kobber rensdyret skaber en gylden harmoni med julens traditionelle farver. Julekuglerne findes i forvejen i farverne rød, hvid, grå og guld, samt udformet som en snemand og en julemand.

Se flere nyheder med dette danske designikon hos Hoptimist ApS

Hoptimist på rumfærd

Da Andreas Mogensen og hans to kolleger den 3. september 2015 tog plads i Soyuz-raketten i Kasakhstan og satte kurs mod Den Internationale Rumstation ISS i 400 kilometers højde, var det ikke bare her på Jorden, vi heppede.

Med ombord havde Mogensen sin helt egen supporter i skikkelse af en lille fjedrende Hoptimist. Det danske designikon kom for snart fem år siden i en Rooligan-version med dannebrogsmønster og klaphat, og det var den, der skulle muntre danskeren op, når det blev lidt ensomt ude i det dersens kredsløb…

Hvordan mon det så ud, når den “hoppede” i vægtløs tilstand?

Share